Gedrag
15686
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15686,bridge-core-3.1.7,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

GEDRAG

Een goed klassenmanagement draagt bij aan beter leren van leerlingen en vermindert het aantal gedragsproblemen. Voordat er aparte handelingsplannen worden opgesteld voor specifieke leerlingen, moet eerst de basis op orde zijn.

Vanwege mijn ruime ervaring in het speciaal basisonderwijs kan ik u uitstekend adviseren omtrent het opzetten van een goed basisaanbod voor alle leerlingen en aanvullend aanbod voor specifieke leerlingen. Coaching van individuele leerkrachten behoort tot de mogelijkheden.

 

Mijn dienstverlening:

  • Klassenmanagement
  • Leer- en gedragsproblemen
  • Coaching van leerkrachten

EFFECTIEF REKENONDERWIJS OP DE BASISSCHOOL

Dit boek verbindt de theorie met de praktische toepassing in de klas. Bijzonder aan deze uitgave is dat elk hoofdstuk als apart artikel te lezen is, met heldere doelen en een eigen inhoudsopgave. Jij bepaalt dus de volgorde waarin je het boek leest.